Frenchic paint-maalit

Tuotteet

Frenchic on englantilainen yritys, josta on nopeasti kasvanut kalkkimaalialan edelläkävijä. Frenchicin tarina sai alkunsa perustaja Pam Gruhnin intohimosta kierrättää vahoja huonekaluja ja luoda niille uusi elämä. Ympäristöystävällisyys, kierrätys ja tekemisen riemu ovat yhä mukana kaikessa Frenchicin toiminnassa ja tuotteissa.

Frenchic kalkki- ja mineraalimaalit ovat monikäyttöisiä ja inspiroivia. Voit luoda niillä aivan uudenlaisia kauniita ja mielenkiintoisa pintoja kotiisi ja puutarhaasi! Frenchiciltä löytyy kolme erilaista kalkkimaalisarjaa, seinä- ja listamaalit sekä laadukkaat maalaustarvikkeet

KALKKIMAALI, original Artisan

Kalkkimaali Original Artisan chalk paint maalilla maalaat kalusteesi kauniiksi - Original Artisan on peittävä ja täysin hajuton kalkki- ja mineraalimaali, jota ei tarvitse sekoittaa eikä ohentaa. Original Artisan -sarjan maalit viimeistellään aina suojapinnalla - valittavanasi on värillinen tai kirkas vaha tai vaihtoehtoisesti kirkas ja kosteudenkestävä Finishing Coat -viimeistelypinnote. Kaikki Frenchic-kalkkimaalit eli chalk paintit ovat EN71:3-sertifioituja eurooppalaisen Toy Safe -standardin mukaan. 

150 ml kokoisella maalipurkilla maalaat esimerkiksi tuolin ja kokeilet maalin sävyä ja maalattavuutta. Furniture Paintin riittoisuus on noin 8m2/l.

LAZY RANGE, Vahallinen Kalustemaali

Kalustekalkkimaali Lazy Range on täysin uudenlainen, kestävä kalkkimaali / chalk paint kalusteillesi, johon on lisätty vaha jo valmiiksi! Tällä kalustekalkkimaalin ja vahan yhdistävällä tuotteella saat upean tasaisen ja kauniin mattapinnan, joka on samalla kestävä ja pyyhittävä. Jos haluat lisää kiiltoa tai lisäsuojaa kalusteiden pintaan, sivele niihin vielä muutama kerros Finishing Coat'a. Kalustekalkkimaali vahalla onkin kiireisen maalarin unelmatuote - ja yhtä turvallinen kuin originaali. Tuote soveltuu sisäkäyttöön. Kaikki Frenchic Paint maalit käyvät myös ruiskumaalaukseen. Lisää kuvia, vinkkejä ja videoita löydät FB:n Frenchic Paint Finland -ryhmästä. Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu eurooppalaisen Toy Safe -standardin mukaan. 

150 ml kokoisella maalipurkilla maalaat esimerkiksi tuolin ja kokeilet maalin sävyä ja maalattavuutta. Lazy Rangen riittoisuus on noin 7,5m2/l.

AL FRESCO, Sisä- ja ulkotiloihin

Al Fresco on kestävä chalk paint sisä- ja ulkotiloihin. Se on upea kalusteissa ja erilaisilla pinnoilla sisätiloissa. Mattapintainen maali on kestävä ja vähä VOC-sisältöinen ja sillä voit maalata puuta, laminaattia ja metallia. Al Fresco-maaleissa on 'itse levittyvä' ominaisuus, joten saat kauniin, tasaisen pinnan helposti. Kaikki Frenchic Paint maalit käyvät myös ruiskumaalaukseen. Al Fresco sarja on vesiohenteinen, eikä se sisällä ruosteenestoaineita. Vähintään kaksi maalauskerrosta antaa kosteudensuojan. Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.

150 ml kokoisella maalipurkilla maalaat esimerkiksi tuolin ja kokeilet maalin sävyä ja maalattavuutta. Al Frescon riittoisuus on noin 7,5m2/l.


EASY CRACKLE KRAKELOINTIAINE

FRENCHIC VAHAT

Frenchic-vaha on turvallinen, luonnonmukainen tuote, jossa ei ole myrkkyjä tai voimakasta hajua. Frenchic-vahat ovat mehiläisvahapohjaisia ja niillä saat kauniit, ohuet kerrokset vaivatta. Voit viimeistellä vahalla Original Artisan -maalilla maalatut kalusteesi tai tehdä kaunista patinaa kaikkien Frenchic-sarjojen maalin päälle. Mainio tuote puisten huonekalujen käsittelyyn, nopea ja helppo levittää, antaa upean viimeistellyn lopputuloksen Frenchic-tuunauksillesi. 

FRENCHIC SIVELTIMET

Frenchic siveltimet ovat italialaista käsityötä.

Ovaalin mallisten siveltimen harjakset ovat sekoitus luonnonharjasta ja synteettistä. Ovaalin muotoisella siveltimellä maalaat kauan - se ottaa paljon maalia sisäänsä ja se pysyy kauniina ja muodossaan kovassakin käytössä. Hoida siveltimiäsi, niin ne kestävät monta käyttökertaa. Pese ne heti käytön jälkeen lämpimällä saippuavedellä tai Frenchic -sarjan Sugar Soap pesuaineella.

FRENSHEEN METALLIVÄRIJAUHEET

Frensheen on riittoisa metallinhohtoinen värijauhe, saatavana 5 eri värissä. Jauhe sekoitetaan viimeistelypinnoitteeseen (Finishing Coat). Metallimaalilla maalaat nupit, kahvat, saranat ja helat - tai teet koristemaalauksia. 

FINISHING COAT, Viimeistelypinnoite

Finishing Coat on monipuolinen, liuotinaineeton ja myrkytön suoja maalipinnalle. Viimeistelypinnoitetta voit käyttää myös mm. degoupage töissä, primerina maalin alla tai kiillon lisäämisessä maalipinnan päällä ja Monikäyttöinen viimeistelypinnoite suojaa kalusteesi ja koristemaalaukset, pinnasta tulee kirkas, pyyhittävä, kestävä ja hieman kiiltävä.

SUGAR SOAP, Pesuaine

Sugar Soap on pesuaine maalattavien pintojen puhdistukseen liasta, rasvasta ja jopa nikotiinista.

Riittoisa tiiviste joka huuhdellaan vedellä.

Puh.: 040 7193718
Avoinna: Verkkokauppa 24/7